Milana kusratille hopeaa alle 13-vuotiaiden pm-kilpailuista

Kalpaveljien Milana Kusrati taisteli hopeaa tyttöjen kalvan alle 13-vuotiaiden PM-kilpailuissa Espoossa 23.10.2021. Sarjassa oli 23 osallistujaa Suomesta, Virosta, Liettuasta ja Ruotsista. Myös Akseli Heinämaa miekkaili hienosti ja sijoittui kovatasoisessa alle 20-vuotiaiden poikien sarjassa kuudenneksi.

Suvi lehtoselle kultaa ym-juhlakilpailuissa

Suvi Lehtonen miekkaili voittoon naisten kalvalla kansallisessa Ylioppilasmiekkailijoiden juhlakilpailussa Helsingissä 30.10.2021. Samalla hän voitti myös akateemisen suomenmestaruuden (Jyväskylän yliopisto). Lehtonen on pitkän uransa aikana voittanut lukuisia kansallisen tason ja SM-mitaleita ja edustanut Suomea arvokilpailuissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Tarkemmat tulokset löytyvät Suomen miekkailu- ja … jatka lukemistaSuvi lehtoselle kultaa ym-juhlakilpailuissa

ALKEISKURSSIT HUOM!

Koronan takia alkeiskurssille saavat osallistua vain alle 20-vuotiaat. Ryhmässä saa olla 9 urheilijaa. Halukkaat voivat vapaasti ilmoittautua sähköpostilla tai viestillä: Hristo Popov, hristopop@gmail.com, 050 5696042. Järjestämme alkeiskurssin heti kun ilmoittautuneita on 9. Jos heitä on enemmän, jaetaan heidät kahteen ryhmään.

Menestystä Tampere Masters kilpailuissa

Kalpaveljien miekkailijat pärjäsivät hyvin seuran järjestämässä juniorien kansallisessa Tampere Master -kilpailussa ja veteraanien kansallisessa Nääskalpa -kisassa. Mitalisadetta juhlittiin U11-, U20- ja veteraanisarjoissa. Juniorien osalta kilpailu pidettiin Tampereella jo neljättä kertaa. Veteraaneille kisa oli ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Suomessa järjestettävä kansallisen tason kilpailu. Mitalistit ja … jatka lukemistaMenestystä Tampere Masters kilpailuissa

Laserammuntakurssi järjestetään joululomalla!

UUSI UPEA LASERAMMUNTAKURSSI pidetään perjantaina 27.12.2019 klo 18-20 ja maanantaina 30.12.2019 klo 18-20. Hinta vain 20 e / hlö. Aloituskurssin jälkeen kurssin käyneille laserammuntatreenit parittoman viikon tiistaisin klo 20 -21, tammikuu – maaliskuu. Hinta vain 20 €/ hlö/ koko kausi. Laserammunta järjestetään osana Seuratuki-projektia. Vetäjä … jatka lukemistaLaserammuntakurssi järjestetään joululomalla!

Akseli Heinämaa 8. EM-kisoissa

Kalpaveljien Akseli Heinämaa sijoittui upeasti kahdeksanneksi alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa Foggiassa Italiassa. Vasta 17-vuotias miekkailija sai alkuerissä kolme voittoa kuudesta, ja pudotusotteluissa kaatuivat Kroatian Jakov Sola 15-13 ja Ukrainan Maksym Karychenko 15-14. Vasta hallitseva U20 maailmanmestari, isäntämaan Di Veroli, onnistui katkaisemaan Akselin tien 8-cupissa. Sijoitus on … jatka lukemistaAkseli Heinämaa 8. EM-kisoissa

Kultaa veteraanien MM-kilpailuissa!

Kalpaveljien miekkailijat Ritva-Leena Lehtonen ja Johanna Nylund miekkailivat MM-kultaa veteraaninaisten kalvan joukkuekilpailussa Livornossa Italiassa 10.10.2018. Alkuerässä Suomen naiset voittivat Sveitsin, Unkarin ja Iso-Britannian. Uloslyöntiotteluissa puolestaan kaatui ensin Itävalta ja semifinaalissa Italia huiman jännitysnäytelmän jälkeen jatkoajalla. Finaalissa vastaan tuli kovatasoinen Yhdysvaltojen joukkue, joka joutui taipumaan Suomelle … jatka lukemistaKultaa veteraanien MM-kilpailuissa!

Masters- ja Suomen Cup -finaaleissa onnistumisia!

Matias Kallio voitti alle 17-vuotiaden Masters-finaalin, joka käytiin Porvoossa 20.5.2018. Kilpailuun valittiin neljä parasta miekkailijaa Masters-kilpailujen kokonaisrankingin perusteella. Ensimmäisessä ottelussaan Matias voitti TMÅF:n Tuomas Ojalan, ja finaalissa vastaan tuli Helsingin miekkailijoiden Julius Jutila. Jussi Terho osallistui sekä alle 20-vuotiaiden Masters-finaaliin että aikuisten Suomen Cup-finaaliin. Ensin … jatka lukemistaMasters- ja Suomen Cup -finaaleissa onnistumisia!

Matias Masters-finaaliin ja Jussi Masters- ja Suomen Cup -finaaliin!

Matias Kallio ja Jussi Terho ovat päässeet kalvan Masters-finaaleihin, joihin valittiin neljä parasta masters-osakilpailujen kokonaisrankingin perusteella. Molemmat olivat omassa sarjassaan (Matias U17 ja Jussi U20) rankingissa neljäntenä ja pääsivät suoraan finaaleihin.  Aikuisten Suomen Cup -rankingissa Jussi oli 5., ja pääsee mukaan yhden osallistujan peruttua osanottonsa. … jatka lukemistaMatias Masters-finaaliin ja Jussi Masters- ja Suomen Cup -finaaliin!

Liisa Terho 44. CC-kilpailussa Bratislavassa

Kalpaveljien Liisa Terho miekkaili hienosti 44. sijalle kovatasoisessa Cadet Circuit -osakilpailussa Bratislavassa 12.1.2018. Liisa selvisi alkueristä jatkoon voittamalla neljä ottelua viidestä, ja oli alkuerien jälkeen rankingissa sijalla 47. 256-cupista Liisa pääsi ottelematta, ja 128-cupissa vastaan tuli turkkilainen Aydin, jonka Liisa voitti 10-15. Seuraavassa uloslyöntiottelussa vastaan … jatka lukemistaLiisa Terho 44. CC-kilpailussa Bratislavassa

Jussi Terho ja Matias Kallio valittu EM-joukkueeseen

Kalpaveljiä edustavat Jussi Terho ja Matias Kallio on valittu maajoukkueeseen edustamaan Suomea kalpamiekkailun EM-kilpailuissa Sochissa. Jussi miekkailee sarjassa U20, ja Matias valittiin U17-sarjaan. Joukkueiden kokoonpanot löytyvät Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton sivuilta. Matias miekkailee henkilökohtaisessa kilpailussa 3.3. ja Jussi 8.3. Kisasivut: http://sochifencing2018.ru/

AVOIN KALPALEIRI 13.1.2018

Kalpaveljet järjestää kaiken tasoisille kalpamiekkailijoille suunnatun yhden päivän leirin lauantaina 13.1.2018. Leiri on tarkoitettu junioreille, senioreille ja veteraaneille. Junioreille ohjelmassa on miekkailun lisäksi kuntotesti. Leirin hinta on 30 euroa (juniorien kilparyhmä 20 euroa). Vetäjinä toimivat Kaven omat valmentajat Ivan Blagoev ja Hristo Popov. Ilmoittautumiset ja … jatka lukemistaAVOIN KALPALEIRI 13.1.2018

ALKEISKURSSI 20.1.2018

Seuraava miekkailun alkeiskurssi järjestetään 20.1. Tampereella Nääshallissa. Kurssille ovat lämpimästi tervetulleita niin lapset kuin aikuiset. Yhden päivän mittaisen alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa harrastusta jatkokursseillamme, joita järjestetään maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin Tampereella ja lauantaisin Hämeenkyrössä Alkuun pääset pelkillä sisäliikuntavaatteilla ja sisäpelikengillä, ja jos harrastuksesta tulee … jatka lukemistaALKEISKURSSI 20.1.2018

Hienoja suorituksia Cadet Circuit -kilpailuissa Espoossa 18.-19.11.2017

Kalpaveljien alle 17-vuotiaat Matias Kallio, Miika Keränen ja Liisa Terho sijoittuivat hyvin kovatasoisessa Cadet Circuit -kilpailussa Espoon Otahallissa 18.-19.11.2017.82 Parhaasta suorituksesta vastasi Matias, joka hieman alavireisestä alkuerästä (2/6 voittoa) huolimatta onnistui venymään uloslyöntiotteluissa 31. sijalle voitettuaan vastustajansa sekä 128. että 64. cupissa. Poikien sarjassa Miika … jatka lukemistaHienoja suorituksia Cadet Circuit -kilpailuissa Espoossa 18.-19.11.2017

Veteraaninaisille kolme pronssia SM-kilpailuista

Kalpaveljien veteraanit saivat kolme pronssimitalia 11.11.2017 Helsingissä pidetyissä veteraanien SM-kilpailuissa. Yli 40-vuotiaiden sarjassa Tita Istrefi ja Tarja Sulonen taistelivat jaetulle pronssille. Molemmat voittivat ensimmäisen uloslyöntiottelunsa, mutta huolimatta hyvästä taistelusta hävisivät semifinaaliottelut.  Titalle pronssi oli jo kolmas peräkkäin, ja tappio yhdellä pisteellä semifinaaliottelussa jäi harmittamaan. Tarjalle … jatka lukemistaVeteraaninaisille kolme pronssia SM-kilpailuista

Matias Kallio 64 Cadet Circuit -kilpailussa

Matias Kallio miekkaili hienosti sijalle 64 Bonnissa pidetyssä alle 17-vuotiaiden Cadet Circuit -kilpailussa. Matias pääsi jatkoon kahdella alkuerävoitolla, ja taisteli voitot vielä kahdessa uloslyönnissä. Ensimmäisessä vastaan tuli tsekkiläinen Lucovic ja toisessa ranskalainen Le Berre, ja molemmat ottelut päättyivät lukemin 15-11. Matiaksen hienon nousun onnistui katkaisemaan … jatka lukemistaMatias Kallio 64 Cadet Circuit -kilpailussa