ALKEISKURSSIT

SEURAAVAT ALKEISKURSSIT:

  • Tampere: intensiivialkeiskurssi la 24.8. ja 31.8.3024 klo 10-12 Nääshallissa
  • Hämeenkyrö: alkeiskurssi syys-lokakuussa 2024 (tiedustelut Suvi Lehtonen, suvi.m.lehtonen@gmail.com)

Alkeiskursseja järjestetään eri paikkakunnilla 3-4 kertaa vuodessa, yleensä elo-syyskussa ja tammikuussa. Seuraava kahden päivän mittainen viikonloppualkeiskurssi järjestetään Tampereella Nääshallissa syksyllä 2024. Hämeenkyrön alkeiskurssi pidetään Yhteiskoulun liikuntasalissa syys-lokakuussa 2024 lauantaisin klo 11.30-13. Kaikkien alkeiskurssien hinta on 75 euroa, ja niiden vetäjät ovat kokeneita miekkailuvalmentajia.

Lisäksi voit tulla mukaan toimintaan ja kaikkiin harjoituksiin vaikka heti ottamalla yksityisopetusta seuramme valmentajilta. Kursseille ja yksityisopetukseen ovat lämpimästi tervetulleita niin lapset kuin aikuiset.

Käytyäsi alkeiskurssin tai otettuasi yksityisiä oppitunteja voit jatkaa harrastusta jatkokursseillamme, joita järjestetään maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin Tampereella, sunnuntaisin Jyväskylässä ja lauantaisin Hämeenkyrössä. Katso tarkemmat ajat Tampereen harjoituksille: kalenteri ja hinnastoHuomaathan, että muun kurssitarjonnan lisäksi Nääshallilla kokoontuu sunnuntaisin matalan kynnyksen ryhmä, joka on tarkoitettu veteraaneille (+40-vuotiaille) ja höntsämiekkailua kaipaaville. Sen harjoitukset järjestetään kesäaikaa lukuun ottamatta sunnuntaisin klo 12-13.30! Lisätietoja veteraanimiekkailusta

Alkuun pääset pelkillä sisäliikuntavaatteilla ja sisäpelikengillä, ja jos harrastuksesta tulee pysyvä, voit vähitellen tilata omia varusteita.

Lisätietoja Tampereen alkeiskurssista saat Hristo Popovilta, hristopop@gmail.com, 050 5696042, ja Jyväskylän ja Hämeenkyrön kurssitoiminnasta ja veteraani/höntsäryhmästä voit tiedustella Suvi Lehtoselta, suvi.m.lehtonen@gmail.com, 0443585495.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukavan harrastuksen pariin!

miekkailun alkeiskurssi