juniorit

Kalpaveljet järjestää kaikille juniori-ikäisille miekkailijoille suunnattua toimintaa. Kilpailuissa juniorisarjoja on alle 9-, 11-, 13-, 15-, 17- ja 20-vuotiaille. Kaikki alle 15-vuotiaat ovat minijunioreita, alle 17-vuotiaita sanotaan yleensä kadeteiksi ja alle 20-vuotiaita junioreiksi.

Lasten (7-13 v.) ohjattu kurssi pidetään joka maanantai klo 17.30-18.30. Mukaan mahtuvat puhtaasti harrastemielessä treenaavat ja kilpailevat miekkailijat. Jokainen toimii omien tavoitteidensa ja taitojensa mukaisesti, ja jokaisen päämäärät huomioidaan harjoitusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarvittaessa ryhmää eriytetään edistyneempiin ja aloittelijoihin, jolloin kukin saa taitotasoonsa sopivaa harjoittelua. Minijuniorit voivat halutessaan tai aikataulujen niin vaatiessa osallistua myös muuhun ohjattuun kurssitoimintaan.

14-vuotiaille ja sitä vanhemmille kurssitoimintaa järjestetään yhdessä aikuisten kanssa maanantaisin klo 18.30-20, torstaisin klo 16.30-18 ja sunnuntaisin klo 10-11.30. Yli 15-vuotiaat voivat osallistua myös aikuisten vapaamiekkailuvuoroihin ja sparringharjoituksiin tiistaisin, keskiviikkoisin (parittomilla viikoilla) ja torstaisin kurssien jälkeen.

Joka toinen keskiviikko (parillisilla viikoilla) klo 18.30-19.30 pidetään kaikille juniori-ikäisille (7-20 v.) tarkoitettu ohjattu sparring. Tämän lisäksi on mahdollista ja suositeltavaa osallistua joka keskiviikko klo 17.00-18.00 pidettävään jalkatyö/pilates -harjoitukseen.

Yksityisoppitunteja voi kysyä seuran valmentajilta. Niitä suositellaan kilpailuissa käyville ja kilpailemaan aikoville miekkailijoille muun harjoittelun tueksi.

Alkeiskurssit on tarkoitettu kaiken ikäisille, joten niihin voi tulla vaikka yhdessä vanhempien kanssa. 

Lisätietoja kurssien ja muiden harjoitusten aikatauluista ja hinnoista löydät kalenterista.

tahtiseura-350x327

Tähtiseura

Kalpaveljet ry sai Nuoren Suomen Sinettiseura -statuksen kesällä 2014, ja vuonna 2018 se muuttui Lasten ja nuorten Tähtiseura-tunnukseksi. Tähtiseurat ovat suomalaisen lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja –lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita.

Tavoitteena on tarjota jokaiselle mukana olevalle kasvua ja kehitystä tukevaa ja innostavaa toimintaa.

Lisätietoja tähtiseuroista